My story - Ik ga starten! Deel 1

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 10:44

Jarenlang lopen met de gedachtes om voor mij zelf te beginnen. Nooit gedacht dat het dan eindelijk zover zal zijn.  You see that face?

 

Now this is my story: 

YES, het is 2021…

Dus ik dacht ik ga eindelijk beginnen met mijn bedrijf. Ik doe het gewoon… Het zit zo lang in mijn hoofd. Kinderen worden groot, geen echte reden meer om het steeds uit te stellen… Hoe kan ik anders mijn doel bereiken? Ik wil namelijk binnen 1 jaar compleet zelfstandig gaan ondernemen. Nou als ik nu langzamerhand begin dan komt het wel goed. Naam check, Logo check, Website check, Social Media check, Flexibele kantoorruimte check, Boekhoud programma, Klanten Werven… uh nou lukte het mij om 1 opdrachtgever binnen te halen. Oh maar wat doe ik nou? Ik heb een klant - Geweldig, maar ik heb er meer nodig… 2e klant is ook binnen.. Omagash, we gaan hard! 

Mijn motivatie staat geheel op 1000% maar ineens…

 

Reactie plaatsen

Reacties

A.J.
3 jaar geleden

Graag deel 2...ik blijf wachten. Zeer herkenbaar...