My Story - Ik ga starten! Deel 2

Gepubliceerd op 12 februari 2024 om 13:10

Ondertussen zijn wij twee jaar verder.

Nadat ik de beslissing had genomen om mijn ambities en dromen waar te gaan maken, kreeg ik het nieuws dat ik zwanger was van ons derde wonder!

Ik wist niet wat mij gebeurde. En ja, natuurlijk denk je girl please! Maar dit was dus echt een hele mooie maar tegelijkertijd ook eng en schokkend nieuws. Denk eraan wij waren net terug van Curacao. Hadden eindelijk een ritme wat functioneerde. Ik had eindelijk het lef om te gaan beginnen en dan krijg je als vrouw zijnde weer een reden om je dromen even te parkeren. De struggle was real, maar dit verhaal vertel ik jullie een andere keer.

Na mijn zwangerschap voelde ik weer snel de drang om iets te doen. Ik kwam uit op Sugaring, dit is een Ontharingstechniek op een natuurlijke wijze met natuurlijke ingrediënten. Ik ging mij verdiepen op dit techniek en ging ermee aan de slag. Ik doe dit in bijberoep en geniet ervan dat ik een groei in mijn klantenbestand zie.

Daarnaast werk ik als freelancer bij een groot internationaal Familiebedrijf. Momenteel werk ik ook aan de rebranding van mijn bedrijf. 

Stay tuned want things are getting serious!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.