Testimonials


Ik beveel Venethy van harte aan als coach! Venethy is ontzettend vriendelijk en laagdrempelig om mee te praten. Je kunt met veel verschillende onderwerpen bij haar terecht. Ik vind de rust die ze uitstraalt, haar luisterende oor en aandacht erg prettig. Venethy geeft je het gevoel dat je echt jezelf kunt zijn. Wat ik ook heel fijn vind is dat Venethy zich echt verdiept in jou als persoon en daardoor kan ze ook echt goed met je meedenken en helpen inzicht in jezelf krijgen en in je doelen. Een hele fijne coach!

-Solimar van Aanholt-


Kwaliteiten: analytisch, oplossingsgericht, mensen mens, empathie, onderzoeker, wijsheid vanuit stilte, rustig en bedachtzaam

Hoe ik je zie:
Goed kunnen reflecteren.
Wijsheid vanuit stilte dus alleen dingen zeggen wanneer het toe doet.
Goede Focus hebben.
Kalm en rustig.
Goede inlevingsvermogen. 
Best creatief.

Ik denk dat je geïnteresseerd ben om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Je wil ingeving in het leven hebben. Wat je ook doet moet een betekenis of zingeving aspect hebben anders ben je niet gelukkig.

Je raakt gemotiveerd als je dagelijks aan je eigen doelen mag werken. Stil staan maakt je depressief.

- Jacqueline Cornet - Cornet Coaching-


Ik ging naar Venethy om feedback en begeleiding te krijgen over werk en mijn werkhouding. Maar je kan zo makkelijk met haar praten, dat ik veel inzicht kreeg over mezelf en mijn handelen. De coaching heeft me meer opgeleverd dat ik ooit had gedacht en het is jammer dat het afgelopen is. Het is belangrijk dat je een klik heb met je coach en lekker in je vel zit en dat gebeurt zeker bij Coach Venethy. Ik zou haar zeker aanraden!

-Anaishela Martina-


Rating: 5 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Muka
5 maanden geleden

Ik beveel venethy aan , de eerste keer dat ik haar sprak was de klik meteen goed. Ik kan mij zelf zijn en met mijn problemen bij haar terecht en ze heeft hiervoor altijd een oplossing voor. Ze coach met je werk dat je goede beslissingen neemt. Venethy verdiept zich in jou als persoon waardoor ze je echt goed kan helpen en dat je zelf inzicht krijgt. Ze is echt een aanrader!!! NOGMAALS bedankt Venethy